JOHN DIGWEED a Palace-ban!

2012-08-17

péntekaugusztus 17 esemeny

JOHN DIGWEED a Palace-ban!

A Bedrock legendás alapítója, JOHN DIGWEED újra Magyarországon! A siófoki Palace Club augusztus 17-én elhozza nektek az egyik leghitelesebb elektronikus zenei ikont, aki house DJ-ként a világon először volt képes Sasha és Jimmy Van M társaságában megtölteni egy stadiont.

Neve elválaszthatatlan a progressive house hangzás elterjedésével. A Bedrock kiadóban Nick Muir barátjával együtt számtalan tehetséges fiatalnak változtatták meg az életét mentori tevékenységükkel, s formálták a világ zenei ízlését, a Digweed-Sasha páros turnéit, az Eastern Exposure-t és a Northern Exposure-t pedig csakis szuperlatívuszokban lehet emlegetni. A Digweed-féle Renaissance és a GU mix CD-k szintén e-zenei történelmet írtak. A Kiss Fm-en futó Transitions című műsorát manapság nem kevesebb mint heti 14 millió rajongó követi nyomon árgus fülekkel szerte a világban.

 

A szupersztár DJ/producer nem egyedül érkezik augusztus 17-én a Palace Clubba: régi jó barátja, a magyar szcéna egyik legismertebnb és legsikeresebb képviselője, Chriss Ronson is vele együtt lép fel. A Foundation és a Crea8tion kiadó fejét aligha kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen nincs olyan szeglete az országnak, ahol ne hallhatták volna már őt játszani. A két prominens vendég mellett a hely szellemét ezúttal Toto Jr. idézi meg. 

A belépő elővételben 2900 Ft, a helyszínen 3900 Ft.

Elővételes jegyek a Palaceban, a Palace Caféban, a Symbol Budapestben és ticketexpress oldalán kaphatók Júl 1-től.

info: +36 30 200 8888


Copyright 2012 - PALACE DANCE CLUB - minden jog fenntartva