Hírek

Szeretnéd tudni mi történik nálunk a nyáron?

Hírek

szerdajúnius 20
hir

Siófok Nights Summer Start Party magyar világsztárokkal!

Indul a Siófok Nights, avagy: buli kifulladásig és még azon is túl egész nyáron a Balaton fővárosában! Az idén is megrendezésre kerülő partisorozat nyitányaként június 23-án egy fantasztikus maratoni Pool Party várja a balatoni nyár, a minőségi elektronikus zenék és a tánc szerelmeseit a Palace Clubban. A bulizni vágyók már délután öt órakor belevethetik magukat a partizásba: a finom koktélok és a minőségi italok kortyolgatása mellé a zenét több mint 20 DJ szolgáltatja, köztük számos világhírre szert tevő magyar lemezlovas is. Balaton, medence, pálmafák, gyönyörű táncoslányok, a legjobb hazai DJ-k, dögös zenék: ennyi csábításnak egyszerre már lehetetlen lesz ellenállni. ÉJFÉLIG A BELÉPÉS INGYENES!

A magyar DJ-közül, akik már nemzetközi szinten is sztárnak számítanak, szinte mindenki ott lesz:

 

TOMMYBOY, aki évek óta nemzetközileg is elismert és közkedvelt DJ/producer, napjainkban az ifjú Agebeattel közös CRAZIBIZA nevű formációjával szó szerint meghódította a világot. Az elmúlt egy évben folyamatosan ontotta a duó magából a Beatport toplistás zenéket, hatalmas sikert arattak a 2012-es Winter Music Conference-en, Miamiben, és közben folyamatosan hívják őket játszani a világ legkülönbözőbb tájaira.

 

A MUZZAIK is hosszú évek óta aratja a babérokat nemzetközi vizeken, de az igazi nagy áttörést az utóbbi 2 év jelentette Danny L-nek és Sullivannek. Elsőként idehaza éppen Tommyboy fedezte fel őket, majd az amerikai szupersztár DJ/producer és kiadótulajdonos, Roger Sanchez kiáltotta ki őket minden idők egyik legtehetségesebb szerző és DJ-párosának, tavaly pedig már David Guettával turnéztak, sőt az ibizai szuperklubban, a Space-be idén is visszahívták őket.   

 

MIKE NEWMAN a fiatalabb generációt képviseli ugyan, de máris a nagy nemzetközi nevek között emlegetik, zenéit pedig rendszeresen játsszák a legnagyobb világsztárok, és folyamatosan előkelő helyeken szerepel a nagy nemzetközi toplistákon is. Mike is lassan többet tartózkodik külföldön, mint idehaza a sok határon túli felkérésnek köszönhetően.

 

A MUZIKFABRIK is feltétlenül figyelmet érdemel, hiszen egyrészt a producerformáció tagja, C.Molle nyerte tavaly a Palace országos DJ-versenyét, másrészt mind szólóban, mind pedig a Muzikfabrik projekttel számos sikeres felvétellel gazdagította már a nemzetközi partiéletet és a világsztárok lemezestáskáját.

 

A Siófok Nights, és ezen belül is a Palace Club tehát ezen a nyáron maximálisan azokra a kiváló honi DJ-kre fókuszál, akik messzire vitték az elmúlt időszakban Magyarország hírnevét, és akik miatt ezrek mozdulnak meg a világon mindenütt. Nem feledkeztek meg azonban azokról a hazai élvonalbeli kedvencekről sem, akik szintén rengeteg rajongót vonzanak ragyogó hangulatú szettjeikkel. Így ott lesz még a nagy nyitóbulin többek között olyan klasszisok, mint STERBINSZKY, BUDAI, LAUER, ANDREWBOY és a STEREO PALMA, és még sokan mások. A rezidensek, azaz TOTO Jr., FRANKY és STEVE VAN L ugyancsak alaposan odapörköl majd a táncparkett ördögeinek legnagyobb örömére.

 

Egy kis kedvcsináló:

http://youtu.be/ZWOKdR3aFUE


Csatlakozzatok az eseményhez, hogy értesüljetek minden új hírről a bulival kapcsolatban!

https://www.facebook.com/events/361480540579066/

 

Copyright 2012 - PALACE DANCE CLUB - minden jog fenntartva