Palace - A Club

Ha nyár, akkor Balaton. Ha Balaton, akkor Siófok. Ha Siófok, akkor Palace Dance Club - 21 éve a legjobb formában!

Siófok és a Palace neve mára összefonódott, mi több, fogalommá vált a balatoni nyárban. Az Ezüstparton és az Aranyparton épült egységek területén évente 300.000 vendég fordul meg, zömében napsütést élvező fiatalok, akik a Palace Dance Clubban vagy a Palace Caféban, esetleg a Beach Barban pihenik ki az egész éves hajtás fáradalmait...
 
Méghogy pihenik! Az idén 23. éves Palace minden nap ünnepel, lustulás helyett csakis buli, szórakozás, djk, belevaló pasik-csajok, vidám percek várnak mindenkit a klubban. A pihenés idén nem más, mint önfeledt parti a köbön!
 
A kétszintes, tavaly egy gyönyörű medencével bővült, számtalan belső pulttal rendelkező, 3000 férőhelyes klub az elektronikus zene valamennyi válfajának rajongótáborát messzemenően kiszolgálja; mi több, megújult berendezéssel, színekkel, és stílusos eleganciával várja vendégeit. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is a világ legkedveltebb lemezlovasai jönnek hozzánk a nyáron!
 
A minőségi és egyben tömegeket megmozgató club hétköznap is tárt kapukkal nyújtja kínálatát: heti rendszerességgel Pezsgő és Habpartyn, All you can drink bulin, Free Bier & Sangria Party-n vagy épp Pool Partyn indulhat útjára a féktelen jókedv.
 
Ráadásul az sem kérdés, hogyan juss el hozzánk, hiszen erre két javaslatunk is van:
Felszállhatsz Siófok központjában a Víztorony elöl induló ingyenes Palace-buszra, mely este 9-től óránként közlekedik a Víztorony és a Palace között.
 
De jöhetsz akár az Aranypartról is, a Palace Café-tól vagy a Beach Bartól ugyancsak ingyenes Palace minibuszokkal a buliba. Sőt, ezek a kisbuszok afféle cirkálóként közlekednek egész éjjel keresztül-kasul a városon, tehát ha meglátsz egyet, nyugodtan intsd le, biztosan felveszünk!
 
Az idén 23. évébe lépő Palace Club presztízs a nyárban. Miért épp Te hagynád ki életed legbulisabb élményeit? Gyere és élvezd jobban, mint új korában!
 
Nyitva: 06.29-08.25-ig!
Naponta 22-05h vagy amíg jól érezzük magunkat! :)
Copyright 2012 - PALACE DANCE CLUB - minden jog fenntartva