Fellépők

Tekintsd meg állandó fellépőinket

CRAZIBIZA

Az immár világsztárnak számító hazai duó egyik tagja nem más, mint a magyar partikultúra egyik legendás alakja, Tommyboy, aki pár éve lépett szövetségre a tehetséges ifjú honfitárs-kollégájával, Agebeattel.

THOMAS GOLD

Mark Knight felfedezettje. Ő látta meg elsőként benne a zenei géniuszt, és egy tripla single-vel útjára is bocsátotta a karrierjét. A Marsch Marsch, a Button és a Work That / Kananga várakozáson felül teljesített: tarolt mind, amikor egy buliban feltették, később Alex Kenjivel kooperálva hozta össze a What's Up-ot, majd berobbant az AGORa, Steve Angello labelénél, a Size-nál. Lábai előtt hever a fél világ Las Vegastól Ibizáig…

NORMAN DORAY

A "párizsi" house mester első ízben bárok lemezjátszói mögött építgette karrierjét, majd klubrezidensként az átütő sikert a híres párizsi Queen Club hozta meg számára. 2005-ben megjelent első kiadványa, a Pierre de La Touche-val és Arno Costtal közösen készített ‘The Freshmakers’, majd leszerződött a Serial Recordshoz.

CHUCKIE

Táncoltat és átkozottul feldob, folyton meglep: Chuckie zenéje maga a megtestesült energiabomba, ellenállhatatlan vágyat ébszertve a bulizásra. A fickó úgy hajszolja a partinépet a táncba, hogy a közönség még hálás is érte, és üdvrivalgások közepette lelkesen nyargal utána.

SANDER KLEINENBERG

A hollandok egyik első számú exportcikke SANDER KLEINENBERG. A magyar közönség számára jól ismert amszterdami szupersztár legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kombinálta a fellépésein a VJ és DJ szettet. A zene és a képi megjelenítés kombinálásával egy teljesen újszerű megközelítésből kísérhetjük figyelemmel a DJ munkáját. A Pioneer hivatalos művészeként lenyűgöző, innovatív VDJ showkat produkál, miközben teszteli is a márka legújabb csodakütyüit.

DIRTY SOUTH

A szerb származású ausztrál Dragan Roganovic, azaz DIRTY SOUTH először látogat el Magyarországra. A hét éve létező név mögött nem mindennapi egyéniség rejtőzik… 2005 óta Ausztrália legjobb DJ-i között tartják számon, vendégszerepelt Pete Tong legendás BBC Radio 1-os “Essential New Tune”-jai közt, valamint a The Essential Selectionben is. Mindezeket a sikereket olyan zseniális saját szerzeményeknek köszönheti, mint az “It’s Too Late”, a vagy a „The End”.
Copyright 2012 - PALACE DANCE CLUB - minden jog fenntartva